$type=slider$h=500$meta=0$readmore=1$snippet=0$count=4$show=home

Wedstrijdreglement Facebook

Art. 1 Organisatie

De wedstrijd wordt georganiseerd door Le Chapeau/Piadona N.V., Pelikaanstraat 3 Bus 2020, 2018 Antwerpen, hierna vermeld als “de organisator”. De wedstrijd wordt georganiseerd in het Nederlands en is enkel in België beschikbaar. De wedstrijd zal worden gehouden van 14/03/2019 tot 17/03/2019. Alle prijzen dienen voor 31/03 gekozen worden in de winkel.

Art. 2 Wedstrijd

Om aan deze wedstrijd deel te nemen, moet de deelnemer het juiste antwoord op onze vragen raden, dit antwoord achterlaten op de desbetreffende foto en de Facebookpagina van Le Chapeau liken.

Art. 3 Prijzen

Te winnen:
  • een trouwjurk uit stock met max. verkoopwaarde van 1500,00 euro. Eventuele kortingen die in de winkel gegeven worden in het kader van lopende promotionele acties kunnen niet in rekening gebracht worden. Indien de winnaar een jurk kiest die een lagere verkoopwaarde heeft zal dit in geen geval aanleiding geven tot een terugbetaling van het verschil in speciën of enig andere waarde, inbegrepen bij passingen met accessoires of andere artikelen. Indien de winnaar een jurk kiest waarvan de waarde de hierboven vermelde max. verkoopwaarde overtreft zal hij/zij het verschil dienen bij te betalen.
  • een herenkostuum uit stock met max. verkoopwaarde van 750,00 euro. Eventuele kortingen die in de winkel gegeven worden in het kader van lopende promotionele acties kunnen niet in rekening gebracht worden. Indien de winnaar een kostuum kiest die een lagere verkoopwaarde heeft zal dit in geen geval aanleiding geven tot een terugbetaling van het verschil in speciën of enig andere waarde, inbegrepen bij passingen met accessoires of andere artikelen. Indien de winnaar een kostuum kiest waarvan de waarde de hierboven vermelde max. verkoopwaarde overtreft zal hij/zij het verschil dienen bij te betalen.
  • een suitekleed uit stock met max. verkoopwaarde van 500,00 euro. Eventuele kortingen die in de winkel gegeven worden in het kader van lopende promotionele acties kunnen niet in rekening gebracht worden. Indien de winnaar een jurk kiest die een lagere verkoopwaarde heeft zal dit in geen geval aanleiding geven tot een terugbetaling van het verschil in speciën of enig andere waarde, inbegrepen bij passingen met accessoires of andere artikelen. Indien de winnaar een jurk kiest waarvan de waarde de hierboven vermelde max. verkoopwaarde overtreft zal hij/zij het verschil dienen bij te betalen.
Een deelnemer kan maximum één prijs winnen tijdens de duur van de wedstrijd. De prijzen kunnen niet worden overgedragen, geruild of verplaatst en in geen geval worden betaald in speciën. Indien de gewenste maat van de kledij niet voor handen is, kan hierdoor niet geruild worden voor een andere prijs, noch de prijs worden uitbetaald. De organisator behoudt zich het recht voor om deze actie voortijdig stop te zetten, om deze actie (of de contities van de actie) eventueel te wijzigen of de te winnen prijs te vervangen door een andere prijs van een gelijkaardig type en waarde. Alle prijzen dienen voor 31/03 gekozen worden in de winkel.

Art. 4 Deelname

Elke natuurlijke persoon die minstens 16 jaar oud is en in België woont, kan aan het wedstrijdspel deelnemen. De werknemers van de organisator en alle personen die aan de realisatie van deze wedstrijd hebben bijgedragen, evenals hun leveranciers en hun familieleden, mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
Elke onvolledige deelname zal automatisch leiden tot uitsluiting uit deze wedstrijd. De op het deelnameformulier geregistreerde gegevens mogen in geen enkel geval worden gewijzigd, gecorrigeerd of aangepast. Elke poging tot fraude zal leiden tot de onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer in kwestie. De organisator behoudt zich het recht voor om de deelname te weigeren van eender wie die de algemene voorwaarden heeft overtreden of er misbruik van heeft gemaakt. De deelname is persoonlijk en kan in geen enkel geval worden overgedragen aan derden. Als er fraude wordt vermoed, dan mag er een identiteitsbewijs worden gevraagd.

Art. 5 Bepalen van de winnaars

De winnaar is de deelnemer die:
  • in geval van de trouwjurk het dichtst bij de effectieve lengte van de sleep zit
  • in geval van het herenkostuum het dichtst bij het aantal strikjes in de bokaal zit
  • in geval van de suitekleding de meeste likes heeft gekregen op zijn/haar antwoord
De winnaar zal bekend gemaakt worden op Facebook. De winnaar is verantwoordelijk voor het gebruik van de prijs. Hij ontslaat de organisator van alle verantwoordelijkheid ter zake. In geval van ex-aequo zal de winnaar middels trekking verkozen worden.

Art. 6 Reglement en aanvaarding

Door zijn deelname aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer het volledige wedstrijdreglement en elke beslissing die mogelijk door de organisator wordt genomen. Elke inbreuk op dit reglement leidt tot de onmiddellijke uitsluiting van de betrokken deelnemer, zonder dat hij hierover eender welke aanspraak ten aanzien van de organisator kan maken.

De organisator is niet verantwoordelijk voor beschadigde, verloren of te laat geleverde zendingen. Bij een eventueel geschil of in alle gevallen die niet door dit reglement zijn voorzien, zijn de beslissingen van de organisator onherroepelijk en zonder beroep. Indien één van de voorwaarden van dit reglement nietig of ontoepasselijk wordt verklaard, dan nog blijven de andere voorwaarden volledig van kracht. Deze voorwaarde is van toepassing in de mate dat de wet dit toelaat.

Art. 7 Communicatie

Met uitzondering van de verwittiging van de winnaar, wordt er geen enkele vorm van communicatie, noch fysiek, noch elektronisch, over het verloop van de wedstrijd gevoerd.

Art. 8 Privéleven

De persoonlijke gegevens die door de deelnemers worden meegedeeld, worden bewaard in de databank van de organisator. De organisator kan deze gegevens met toestemming van de deelnemers in de toekomst gebruiken om informatie over zijn producten, diensten en initiatieven te geven. In navolging van de wet over de bescherming van het privéleven, zullen de deelnemers het recht hebben om de hen betreffende gegevens in te kijken, te corrigeren en te annuleren. U kunt met ons contact nemen per mail op dieter.vanlooveren@lechapeau.be.

Art. 9 Verantwoordelijkheid

De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer hij in gevallen van overmacht of om redenen volledig buiten zijn wil, verplicht is de wedstrijd te wijzigen, op te schorten of te annuleren. De organisatie behoudt zich het recht voor om het wedstrijdreglement te wijzigen wanneer dit absoluut noodzakelijk is omwille van organisatorische redenen of door overmacht.
De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade van eender welke aard die het gevolg zou kunnen zijn van deelname aan deze wedstrijd of van de toekenning van de prijs. Nadat de prijs aan de winnaar is toegekend, zal de organisator niet meer verantwoordelijk zijn voor het verlies van de prijs. De organisator kan eender wanneer beslissen om de prijs te vervangen door een andere evenwaardige prijs.

$type=three$h=230$c=3$au=0$cm=0$p=1$show=/p/jobs.html

$type=three$h=250$c=9$au=0$cm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$h=230$c=9$au=0$cm=0$p=1$show=/p/events.html

$type=three$h=260$meta=0$rm=0$snip=1$p=1$c=6$show=/p/pers.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$hide=page

Naam

Events,29,In de kijker,10,Jobs,3,Nieuws,51,Pers,7,
ltr
static_page
Le Chapeau | Bruid Feest Mode: Wedstrijdreglement Facebook
Wedstrijdreglement Facebook
Le Chapeau | Bruid Feest Mode
https://blog.lechapeau.be/p/wedstrijdreglement-facebook.html
https://blog.lechapeau.be/
https://blog.lechapeau.be/
https://blog.lechapeau.be/p/wedstrijdreglement-facebook.html
true
8932844414848662763
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's POSTS Ontdek meer Voor u aangeraden Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Blog Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy